Луцький бізнесмен у селі на дискотеці продає алкоголь

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

У селі Садів, Луцького району діє дискотека. На цей розважальний заклад скаржаться місцеві мешканці, мовляв, там продають школярам алкоголь й порушують санітарні норми.

Про це йшлося під час 25 позачергової сесії Волинської обласної ради у четвер, 8-го жовтня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Депутат Олександр Свирида озвучив запит до губернатора, головного міліціонера області та до керівника фіскальної служби на Волині, аби вони провели перевірку фактів порушення підприємницької діяльності.

«До мене звернулися представники громади села Садів, Луцького району. Люди просять навести там правопорядок, адже, зі слів селян, там продають алкоголь школярам й у вечірній час, хоча хвалена на це заборона. Окрім того, підприємець не дотримується санітарних вимог у вечірній та нічний час, адже музику чути до самого ранку, що порушує право на спокій та належний відпочинок людей. Зауважу, що підприємець - з Луцька», - розповів депутат.

Та попросив, аби у бізнесмена перевірили ліцензію на продаж алкоголю й прийняли відповідні міри щодо порушення діяльності.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі