У Луцьку нацгвардійця не пустили у ресторан через військову форму

  1. Новина відноситься до:

Працівники ресторану «Мелодія» у Луцьку не дозволили бійцю Національної гвардії України увійти до закладу через те, що він був у військовій формі. Натомість добровольцю запропонували залишитися за столиком на вулиці.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Уркаїни Михайло Гаврилюк, який перебував у Луцьку разом із бійцем.

До того ж, Гаврилюк наголосив, що його друг був тверезим, поводився пристойно, а на формі були нашивки Нацгвардії. За словами нардепа, ніякі переконання і прохання на працівників ресторану не подіяли, мовляв, у них чіткий дрес-контроль.

«То у мене питання: що на Волині робить цей осередок сепаратизму?! В Україні триває війна, військові захищають нас від російських окупантів, а ми відмовляємо їм у відвідуванні закладу харчування? Я на сході такої кричущої несправедливості не бачив, там військових поважають. Колись так в Америці не пускали африканців, називалось це расизмом. Хіба це не те саме?» - написав Михайло Гаврилюк.

Також нардеп звернувся з проханням до міського голови Луцька Миколи Романюка та очільника Волині Володимира Гунчика, аби ті «взяли ситуацію під контроль».

«Чи знаєте ви про такі «правила» і того, хто їх встановив? Цю людину треба визначити, бо вона може бути ворогом нашої країни! А від представників ресторану вимагаю пояснень. Всім свідомим лучанам пропоную ігнорувати цей заклад, поки там діють такі безглузді правила», - додав Гаврилюк.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі