Фестиваль європейського кіно – у Луцьку

Сьогодні, 20 липня, о 19:00 у приміщенні Молодіжного центру Волині (вул. Градний узвіз, 5) пройде кінопоказ в рамках другого фестивалю європейського кіно.

Організатором події у місті виступить команда «Lutsk Night Cinema». Для перегляду організатори обрали стрічку «До побачення там, нагорі» (2017).

Цей фільм є трагікомедією та екранізацією хітового роману П’єра Леметра. Кінострічка вийшла на екрани минулого року та отримала 5 нагород цьогоріч. Фільм триває майже 2 години. Кінострічку озвучено українською мовою.

Показ є абсолютно безкоштовним, також на заході передбачений кава-брейк, безкоштовна поліграфічна продукція від організаторів та фотозвіт заходу.

Із собою брати нічого не потрібно, крім друзів та бадьорого настрою. Глядачі розміщуватимуться на стільцях. Реєстрація відсутня. Оскільки даний кінопоказ проходить лише один раз, організатори рекомендують не пропустити такої унікальної нагоди.

Покази в рамках цього фестивалю проходять за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Сам фестиваль триватиме із 12 липня по 31 серпня. Отож на лучан та гостей міста чекає ще не один показ до кінця літа. Метою фестивалю є популяризація європейського мистецтва кіно, можливість українцям переглянути безкоштовно найкращі фільми останніх років, що були зняті в країнах ЄС.

Трейлер даного фільму можна переглянути тут. Детальніше про кінопоказ та майбутні заходи можна дізнатися у спільноті організаторів події у Луцьку.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі