У Луцьку на Кравчука організовують нові паркомайданчики

Комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» отримало дозвіл на облаштування двох паркомайданчиків на вулиці Кравчука біля ринків «Формула» та «Шанс».

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Сергій Денисенко доповів, що організувати майданчики для платного паркування автомобільного транспорту мають на територіях, які звільнилися.

«Рішенням міської ради було дострокове припинення ТзОВ «ФОРМУЛА» ЛТД права користування земельними ділянками, наданих на умовах оренди для обслуговування стоянки автомобілів вул. Кравчука, 44. Також у 2017 році закінчився договір оренди земельної ділянки площею 0,0395 га, яка використовувалась фізичною особою підприємцем Шугаєм П.В. для обслуговування парковки автотранспорту ринку «Шанс», що знаходиться по вул. Кравчука», - пояснює Сергій Денисенко.

Денисенко рекомендував зобов’язати КП «АвтоПаркСервіс» облаштувати паркомісця на вул. Кравчука біля ринку «Формула» площею 0,1087 га і біля ринку «Шанс» площею 0,0395 га.

Цю ініціативу підтримали.

Насамкінець член виконкому Ігор Муковоз додав, що на вулиці Кравчука необхідно зробити односторонній рух, адже там ускладнений рух авто.

Із цього приводу перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад розповів, що переглядати напрямок руху в перспективі будуть в багатьох мікрорайонах Луцька.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі