У Луцьку стартували «Відкриті уроки футболу»

Джерело: ФК «Волинь»
  1. Новина відноситься до:

Новий сезон національно проекту «Відкриті уроки футболу» розпочався ще у вересні. Він передбачає ігри, уроки, змагання, конкурси та різноманітні форми заходів за принципом «Футбол для всіх». Проект Федерації футболу України та Федерації футболу Волині покликаний використати позитивну футбольну атмосферу як виховний інструмент для превенції дитячих конфліктів і дитячої злочинності, виховання патріотизму та цінностей здорового способу життя.

У Луцьку «Відкриті уроки футболу» стартували на стадіоні «Авангард» у середу, 7 жовтня, повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

На стадіоні зібралися учні 5-7 класів та вчителі фізкультури із 23 шкіл міста. Для багатьох з них перебування на головній спортивній арені області стало першим. Власне, здійснилися і мрії зіграти у футбол на домашній арені луцької «Волині». Тим більше, що на «Відкритий урок футбол» завітали і головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний, і гравці команди – Роман Никитюк, Віктор Хомченко, Івіца Жуніч та Міха Горопевшек.

Віталій Кварцяний, відкриваючи свято на «Авангарді», розповів про свої перші кроки у футболі, побажав школярам успіхів в уроках «гри мільйонів». Після короткої розминки діти розпочали своє перше тренування на полі «Авангарду». Команди розділили на сектори поля, у яких вчителі проводили заняття із культури пасу, естафет, ведення м’яча та ударів по воротам. Прикметно, що бажання отримати перші уроки футболу мало й багато дівчат.

Перевірити та показати своє вміння гостям «Авангарду» погодилися й гравці «Волині». Віктор Хомченко показував свій дриблінг, Міха Горопевшек – ведення м’яча на швидкості, Роман Никитюк – гру в «квадраті», а Івіцу Жуніча поставили на ворота.

 

 

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі