За скільки хочуть продати землю під «Променем»?

  1. Новина відноситься до:

Земельні ділянки на проспекті Грушевського, 2, де нині триває реконструкція кінотеатру «Промінь» під торгово-розважальний комплекс хочуть продати майже за три мільйони гривень.

Відповідні проекти рішень оприлюдненні на сайті Луцької міської ради.

Мова йде про дві земельні ділянки. Першу, площею 0,5203 га, планують продати для реконструкції нежитлового приміщення під торгово-розважальний комплекс та його обслуговування. Нині є зареєстрований договір оренди цієї ділянки. Покупцем мають стати ТзОВ  «Розважальний центр «Промінь», ТзОВ  Фірма «Версаль» ЛТД, громадяни Крачковський Віталій Миколайович та Митровка Ганна Василівна.  

Відповідно до звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки від 30 червня 2015 року визначено ціну землі у розмірі 2 мільйони 453, 57 тисяч гривень, йдеться в проекті рішення.

Окрім цього є проект рішення про продаж у власність товариству з обмеженою відповідальністю «Проміньпарксервіс» земельної ділянки на проспекті Президента Грушевського, 2г, площею 0,0929 га для обслуговування платної стоянки для автомобілів.

Сума запланованої угоди – 447 тисяч 35 гривень.

Як йдеться у презентації новобудови, новий центр буде мати 5 кінозалів, концерт-хол, ігроленд, боулінг, більярдну, зону фуд-корту, кав’ярню, ресторан, нічний клуб, караоке, літню терасу. Стоянка зможе розмістити 300-500 машин. Це буде чотирьохповерхове приміщення. Відкриття було заплановане на 1 квартал 2015 року. Втім, нині поки що на об’єкті тривають активні роботи. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Тетяна ГРІШИНА

Коментарі