Реконструкцію РАЦСу у Луцьку планують розпочати цьогоріч

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Для того, щоб вже цього року була можливість розпочати роботи з реконструкції будівлі РАЦСу на проспекті Соборності під філію ЦНАПу та центр надання соціальних послуг, рішенням виконкому виділили майже 1,5 мільйона гривень на проектно-кошторисну документацію.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міськради 12 червня.

Як зауважив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, позачергове засідання покликане прискорити роботу в напрямку перерозподілу видатків бюджету.

Як пояснила директор департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова, керівництво міськради планує реконструювати приміщення РАЦСУ де діятиме філія ЦНАПУ та Центр надання соціальних послуг. Кошти планують отримати з держбюджету, а насамперед необхідно виготовити проектно-кошторисну документацію. Вже є бачення реконструкції приміщення. Щоб розпочати роботи вже цього року інтенсивними темпами, 1,497 мільйона потрібно виділити на проектні роботи. Проектна організація просить оплатити до 30% вартості до початку робіт. Для того, аби укласти договір на оплату, необхідно, аби були бюджетні призначення. Для цього пропонують перерозподілити видатки у межах одного розпорядника коштів – виконкому. Пропонують на 1,497 мільйона видатки на ремонт тролейбусів і спрямувати ці кошти на реконструкцію приміщення на проспекті Соборності, 18, під філію Центру надання адміністративних послуг.

Члени виконкому підтримали проект рішення.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі