У списку «Свободи» до Волиньради - колишній член «Партії політики Путіна»

Джерело: Волинське агентство розслідувань
  1. Новина відноситься до:

Кандидат від ВО «Свобода» у Волинську обласну раду в окрузі №59, генеральний директор приватного підприємства «Фірма «Бізнес-Тайм» Ігор Карпюк виявився колишнім членом «Партії політики Путіна».

У 2006 році він був №38 у списку цієї політичної сили, яка існує в Україні понад 12 років, до Верховної Ради України, повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Того року журналіст газети «Волинь» Олександр Нагорний спробував записати інтерв’ю з кандидатом. Однак той відмовився.

«На наш подив, заступник голови обласної організації «Партія політики Путіна» Ігор Карпюк після розмови з своїм партійним керівництвом відмовився бесідувати з кореспондентом. Йому, м’яко кажучи, не рекомендували давати будь-яку інформацію, оскільки повідомили, що згодом будуть переслані матеріали з роз’ясненнями, які й можна буде видрукувати в пресі», – йдеться в публікації.

До слова, у 2006 році дружина Ігоря Карпюка Катерина очолювала обласну організацію «Партії політики Путіна», а чоловік був заступником голови.

Вже в 2010 році Ігор Карпюк був серед кандидатів до Луцької міської ради від «Свободи» в окрузі №22. Тоді за нього проголосували майже 500 виборців з 3,9 тисячі. Округ політик програв Юрію Мишку з «Батьківщини».

Сьогодні він член партії Тягнибока і балотується в облраду від цієї політсили.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі