У Луцьку стартував проект «ОгоРодина»

Цієї неділі маленькі лучани стали латифундистами! Відтепер діти учасників АТО мають свої маленькі городи. Діти залюбки садили помідори, перець, баклажани, кавуни, дині, полуницю, капусту, огірки.

Цікаві забави і маса задоволення для малечі. Усе це — в рамках соціально освітнього проекту “ОгоРодина”, що вже третій рік успішно реалізується у Вінниці та Львові. Луцьк - третє місто, де лучани у цікавій і креативній формі знайомилися зі сферою сільського господарства. Адже не усі міські діти знають, де ростуть овочі і як виглядає насіння, інформують у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Назва ініціативи «ОгоРодина» походить із слів «родина» і «го’родина». З давніх часів вважалося, що родина, яка шанувала працю на землі, завжди мала гарний врожай і запашний хліб на обідньому столі. Тому проект акцентує увагу на важливості взаємозв’язку екології, сільського господарства і аграрного бізнесу.

Долучилися до соціально-освітнього проекту “ОгоРодина” і підопічні територіального центру нашого міста, облаштувавши на подвір'ї закладу свій маленький город, адже трудотерапія допоможе людям, які опинилися у складних життєвих обставинах, відчути себе повноправними членами суспільства.

Діти, які взяли участь в акції, впродовж літа відвідуватимуть Луцький зоопарк безплатно.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі