У Луцьку перевірили стан ремонтних робіт на вулицях

Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту ЖКГ Юрій Крась 15 травня провели огляд ходу ремонтних робіт на вулицях та прибудинкових територіях, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Активні роботи нині тривають на вулицях Луцька, де нема асфальтового покриття. Минулоріч більше десятка вулиць вдалося відремонтувати завдяки використанню технології влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією. Цьогоріч уже завершуються такі роботи на вулиці та провулку Шота Руставелі, вулиць Південна, Даньшина та Черняховського.

Крім того, у стадії завершення роботи з влаштування щебеневого покриття з подальшою поверхневою обробкою на вулиці Кутузова на ділянці від вулиці Гетьмана Мазепи до Карпенка-Карого.

Варто зазначити, що капітальний ремонт дворів проводиться комплексно. Зокрема, відновлюється дорожнє покриття та тротуари, будуються чи реконструюються мережі зовнішнього освітлення, встановлюються дитячі та спортивні майданчики.

Нині тривають роботи у дворі на вулиці Кравчука, 1, 3. Загальна вартість робіт становить 3,6 млн грн. Тут уже майже завершили вкладання асфальтного покриття на проїжджій частині. Нині працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс” встановлюють бордюри на тротуарах і пішохідних доріжках та проводять підготовчі роботи для вкладання бруківки.

Новий тротуар незабаром буде влаштовано й на проспекті Президента Грушевського, 1. Тут вкладають нову бруківку. Тротуар був у незадовільному стані. Оскільки тут зупинка громадського транспорту та знаходиться Луцьке об'єднання управління Пенсійного фонду України у Волинській області, де щоденно буває багато відвідувачів, й вирішено привести все у належний стан аби лучанам було зручно пересуватися.

Радник міського голови Ігор Поліщук наголосив, що значну увагу приділено вулицям, де ніколи не було нормального твердого покриття. Громадяни були змушені пересуватися фактично по калюжах та болоті. Цьогоріч уже кілька вулиць відремонтовано. Нині тут зручно пересуватися як пішоходам, так і автомобілістам. Такий ремонт для таких вулиць хороший, адже інтенсивність руху там не значна і дорога слугуватиме довго.

За його словами, на вулиці Кутузова використано нову технологію влаштування щебеневого покриття.

Ігор Поліщук наголосив, що у планах до кінця місяця завершити ремонт вулиці Ковельської.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що задоволений побаченим. Він наголосив, що роботи тривають активно. В рамках огляду було виявлено певні недоліки, які попросять виправити підрядників.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі