На Волині відкрили ще одну еко-зупинку

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Днями з ініціативи лісівників у селі Городині Рожищенського району для зручності місцевих жителів була облаштована добротна дерев’яна зупинка. Нині мешканці Городинь і Романова будуть очікувати прибуття автобуса в комфортних умовах, маючи змогу сховатись і від дощу, і від вітру.

«В межах Городинівської сільської ради зосереджені значні масиви рубок головного користування, які проводять нині працівники. Наголошую, що ці рубки планові і їх проведення – це виробнича необхідність. Ми розуміємо нарікання жителів на те, що лісовози при вивезенні лісової продукції погіршують якість місцевих доріг, тому не знімаємо з себе відповідальності і готові брати участь у їх відновленні, до чого долучалися й раніше, - говорить директор підприємства ДП СЛАП «Рожищеагроліс» Анатолій Литвинчук.

Голова сільської ради Віктор Петрук підтверджує, що за останні чотири роки «Рожищеагроліс» завезло близько сімсот тонн щебеню для відновлення сільських доріг.

Доки сільський голова обговорював з керівництвом підприємства можливості подальшої співпраці, новооблаштовану зупинку, що розмістилась в обіймах двох величавих ялин, жваво оглядали місцеві школярі. Тож Віктор Петрук від імені громади подякував Анатолію Литвинчуку та працівникам підприємства за добру справу і висловив надію на подальше взаєморозуміння.

Як повідомлялося, нещодавно дві нові екологічні автобусні зупинки облаштували на Волині, ще одну встановлять найближчим часом.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі