Луцьк: 20 тисяч доларів на операцію дитині викрали з квартири чиновника

  1. Новина відноситься до:

З помешкання потенційного кандидата у депутати Волинської облради та Луцької міськради від Громадянської позиції, начальника вiддiлу адмiнiстрування Державного реєстру виборцiв Волинської ОДА Віктора Стасюка винесли 20 тисяч доларів, 5 тисяч гривень та золоті прикраси. 

Квартира знаходиться на вулиці Липинського (55-тий район). Інцидент трапився у вівторок, 29 вересня. Про це Стасюк повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Завтра чи післязавтра стану кандидатом у депутати Волинської облради та Луцької міськради від Громадянської позиції, і ось сьогодні, ніби у кращих традиціях жанру політтехнологій, мою квартиру пограбували», - йдеться у повідомленні.

Як зазначає Стасюк, серед вкраденого - 5 тисяч гривень, які призначалися для сплати іпотечного кредиту та золоті прикраси дружини. Однак набільша втрата - це майже 20 тисяч доларів, які допомогли зібрати друзі та знайомі на лікування за кордоном сина чиновника. 

«Це дуже великі кошти - близько 20 тисяч доларів, які грабіжники самі ніколи не повернуть, якщо не станеться чудо і наша міліція їх не знайде. Але у цьому чи наступному житті цих покидьків їхній вчинок ляже важким тягарем на їх карму чи душу (хоча не впевнений, що вона у них є, бо коли вони шукали гроші, то відкрили папку з документами на файлі з моїм листом до одного нардепа щодо надання допомоги на лікування сина, і так її (папку) і залишили!)» - написав Віктор Стасюк.

Як розповів Стасюк у коментарі «Хронікам Любарта», першою додому прийшла його дружина об 18:00 годині. Коли вона побачила, що двері до квартири відчинені, то подзвонила чоловіку. 

Зі слів чиновника, потому приїхала оперативна група, яка зробила всі необхідні процедури, зокрема правоохоронці взяли свідчення, відбитки пальців тощо. На подію приїхав і кінолог з собакою. Однак, як зазначив Стасюк, собака не міг взяти слід. 

Також Віктор Стасюк додав, що, попри свої попередні висловлювання у соцмережі, не вбачає зв’язку між пограбуванням та виборами.

Як повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз, за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують злочинців.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі