Пообіцяли гроші волинським дорожникам

Джерело: Волинське агентство розслідувань
  1. Новина відноситься до:

1 мільярд 700 мільйонів гривень пообіцяли дати на погашення заборгованості із зарплати дорожникам України.

Про це йшлося в телефонній розмові голови Волинської ОДА Володимира Гунчика та міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського, ‒ повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

Крім того, Гунчик офіційно звернувся із листом до Віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка. «На території Волинської області склалася критична ситуація: працівники ДП «Волинська облавтодор» проводили й планують проведення ряду масових заходів щодо перекриття автомобільних трас на території регіону, зокрема, й міжнародного значення», – йдеться у листі.

Зазначено у документі також, що «невирішеним залишається питання розблокування рахунків Служби автомобільних доріг в області. Блокування руху коштів здійснено по всіх відкритих казначейських рахунках, що унеможливило роботу з утримання автодоріг в області та не дає змоги забезпечити безпеку дорожнього руху в області на автошляхах».

«З метою сталого функціонування дорожньої галузі області та, враховуючи критичність ситуації керівництво виконавчої гілки влади в області прохає провести нараду з головами обласних державних адміністрацій, де й обговорити питання подальшого функціонування галузі й забезпечення сталого фінансування у 2015-му та наступному роках», ‒ йдеться в повідомленні прес-служби.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі