Луцький школяр збирав кришечки для воїнів

Джерело: Волинське агентство розслідувань
  1. Новина відноситься до:

У луцькій школі №25 учні активно долучаються до збору пластикових кришечок, які в подальшому продадуть фірмам-переробникам, а за отримані кошти куплять протези для воїнів.

Учні 6-А класу ЗОШ №25 зібрали близько 2 кілограмів пластикових кришечок у рамках проекту  «Let’s do it, Ukraine». Окрім того, що у школі триває збір кришечок, шестикласники вирішили зібрати окремо.

За словами волонтерки Олени Сідімянцевої, сьогодні, 29 вересня, активісти привезуть переробникам понад 300 кілограмів кришечок.

«Кришки звідусіль. Левову частину нам переди з Ковеля. Також збирали у школах, люди приносили у пункти прийому, багато хто просто телефонував та просив забрати кришечки. Так, сьогодні нарешті ми здаємо першу партію», – розповіла активістка.

Так, шестикласник Дмитро Левчук розповів про те, що коли був улітку на відпочинку з батьками в Туреччині, то попросив персонал готелю, у якому вони зупинилися, допомогти у зборі кришечок. За його словами, коли привіз до України повний рюкзак кришечок і митники дізналися, для чого вони йому потрібні, то його відразу пропустили.

На фото: учні 6-А класу школи №25 Юлія Поліщук, Юлія Карпець, Анастасія Вавринюк, Ілля Рожко, Дмитро Левчук.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі