Біля луцького садочка просять встановити обмежувач руху

Джерело: Волинські Новини

Замінити огорожу, що тримається «на чесному слові», та встановити обмежувачі руху автомобілів просять автори двох електронних петиції щодо ДНЗ № 33 на вулиці Ветеранів у Луцьку.

Електронну петицію з проханням виділення коштів на заміну огорожі ДНЗ № 33 на вулиці Ветеранів зареєстрували 8 лютого.

Зі слів автора петиції Вадима Жабського, огорожу потрібно замінити, тому що садочок розташований біля дороги, а огорожа там тримається на «чесному слові». Автор зазначає, що у відповіді на попередню петицію з цього приводу йшлося про те, що в бюджетному запиті управління освіти Луцької міської ради на 2017 рік кошти на зазначені видатки плануються.

В іншій петиції Юлія Міщук просить встановити обмежувач руху («лежачий поліцейський») перед згаданим ДНЗ та за ним біля ТЦ «Велмарт».

«Автомобілі часто зрізують шлях по вулиці Ветеранів і не збавляють швидкість біля двох шкіл № 19 та 10 і садочків, часто зносять паркан, який на повороті вже безліч разів відновлювали. Тому лежачі поліцейські тут просто необхідні. Поряд стільки навчальних закладів же ж.... Прошу посприяти вирішенню цієї проблеми як найшвидше!» - йдеться в петиції.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі