Волинські дорожники знову протестують: перекрили трасу Луцьк-Рівне

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

У понеділок, 28 вересня,  о 11:00 декілька десятків працівників ДП «Волиньоблавтодор» перекрили трасу Луцьк-Рівне у районі села Струмівка.

Зі слів протестувальників, їм боргують зарплату, декому ще з березня цього року. Загалом, кажуть дорожники, заборгованість перед колективом підприємства – 14 мільйонів гривень, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Один із працівників облавтодору повідомив, що лише йому боргують 27 тисяч гривень заробітної плати.

Протестувальники тримають у руках плакати з написами «Служба автомобільних доріг у Волинській області – віддайте зароблені облавтодором 11 мільйонів гривень», а також – «Дорожникам – стабільну роботу, достойну зарплату» та інші.

За безпекою дорожнього руху стежать працівники ДАІ.

На трасі вишикувалась черга із десятка вантажівок і легкових авто з боку Луцька.

Дехто з водіїв розвертається, шукаючи об’їзних шляхів.

Нагадаємо, 28-го вересня з 11-00до 13:00 години на автошляхах області планувалося тимчасове обмеження руху транспорту у зв’язку з проведенням повторного мітингу працівниками Волинського облавтодору та ДП «Служба автомобільних доріг Волині».

Отже, упродовж двох годин будуть перекриті шість автошляхів.

Дорожники повідомляють, що у випадку, якщо ця акція буде безрезультатною, як попереднє перекриття доріг 14 вересня, то вони готові пікетували Міністерство інфраструктури у Києві.

До слова, у понеділок представники протестувальників спілкувалися з міністром Андрієм Пивоварським у телефонному режимі і погодилися скоротити тривалість протесаної акції з двох до однієї години.

Крім того, виникла словесна перепалка між водієм пасажирського автобуса і протестувальниками.

Водій наполягав на тому, щоб автобус із пасажирами, який прямує на Київ, пропустили. Натомість йому порадили їхати об’їзними шляхами.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі