Визначили найшвидшу школу Луцька

  1. Новина відноситься до:

Команда гімназії №21 Луцька перемогла в легкоатлетичній естафеті, що відбулася 25 вересня під час проведення Чемпіонату України з легкої атлетики на оновленому стадіоні «Авангард».

Загалом змагалося вісім команд. Це школи та гімназії міста № 7, 9, 11, 18, 21, 23, 25 та 26. Усі бігуни долали вісім етапів по 100 метрів.

Переможцем стали школярі 21 гімназії. До слова, навчальний заклад прийшов із командою підтримки, які скандували своїй команді підбадьорюючі гасла.

Переможець зі значним відривам випередив учасників із гімназії №18, які посіли друге місце та бігунів ЗОШ №11, котрі отримали бронзу.

Призерам вручали медалі та дипломи імениті гості змагань. А саме, призерка Олімпійських ігор у Афінах, легкоатлетка Вікторія Стьопіна, перший заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул, засновник Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця, голова правління Фонду Олександр Товстенюк та голова Федерації легкої атлетики Волині Володимир Рудюк. Загалом усі учасники змагань отримали у подарунок м’ячі для ігрових видів спорту.  

Учасниця команди ЗОШ №21 Богдана Гринчук розповідає, що готувалася до змагань із завзяттям. Дівчина каже, що любить уроки фізкультури та взагалі намагається бути активісткою, адже вважає, що це важливо для розвитку.

«Дуже сподобалися доріжки. Гарний стадіон. Я щаслива, що ми здобули перше місце. Таке свято буває не щодня. Ми щасливі і вдячні», - ділиться враженнями учасниця.

Нагадаємо, що 25 вересня розпочався Чемпіонат України з легкої атлетики. Видовищні змагання відбуватимуться 25-26 вересня на стадіоні «Авангард». Визначити, хто кращий, приїхали команди з усіх куточків України – понад 500 спортсменів. Вхід на змагання – вільний. 

 

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі