Макс Кідрук везе до Луцька «Бот-2»

  1. Новина відноситься до:

Письменник та мандрівник Макс Кідрук у Луцьку презентуватиме продовження першого українського технотрилера «Бот».

Презентація другої частини «Ґуаякільський парадокс» відбудеться у понеділок, 28 вересня, о 19:00 годині у клубі «Сучасник», повідомляє мистецьке об’єднання «стендаЛь».

На презентації Макс Кідрук розповість про сиквел та деталі його створення. Як завжди, не обійдеться без технотрешу та цікавих історій. А ще письменник відкриє секрети наступного роману. 

Перший український технотрилер «БОТ» Макса Кідрука, що вийшов у 2012 році, викликав серед українців справжній ажіотаж: стартувавши на шістнадцятій позиції у ТОП-20 книгарні «Є», за 2 тижні піднялась на другу позицію. Перший наклад розійшовся менш ніж за 2 місяці з дати виходу, а через 10 тижнів після виходу книга трималась у ТОП-10 основних книготоргових мереж України («Є», «Читайка», Empik, «Читай-город»). Також книгою зацікавилися видавництва Росії та Німеччини. У 2013 році книга вийшла в Росії, у 2014 – в Польщі.

Друга частина технотрилера - 5 років після трагічних подій в пустелі Атакама. 

«Здавалося, що зло зникло назавжди. Але несподівана епідемія в Еквадорі перетворює тисячі людей на зомбі. І всі вони кличуть його – когось на ім’я Тимур… Лікар-психолог Лаура Дюпре, програміст Тимур Коршак та найманець Ріно Хедхантер повинні закінчити почате і зустрітися зі злом віч-на-віч», - йдеться у повідомленні.

Вартість квитків: 30 гривень, у день заходу - 40 гривень.

Придбати можна у книгарні «Освіта» (пр. Волі, 8) та кав’ярні «Кофеїн» (вул. Винниченка, 8).

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі