На вулиці Ветеранів обіцяють облаштувати тротуари

Джерело: Луцька міська рада
  1. Новина відноситься до:

На вулиці Ветеранів у Луцьку досить інтенсивний рух як транспорту, так і пішоходів. Тут розташовані дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, дитяча поліклініка. Однак, є проблема з тротуарами. На відрізку дороги від Державного архіву Волинської області до Луцької міської дитячої поліклініки вони необлаштовані.

Цьогоріч на вулиці Ветеранів проводився капітальний ремонт дороги і планували облаштувати тротуар на цьому відрізку, повідомляє прес-служба Луцької міської ради. 

Директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький розповів, що в процесі робіт звернулись представники підприємства «Казкова оселя», яке зводить тут житловий будинок, з пропозицією провести благоустрій цього відрізку вулиці за власні кошти. Тож на сьогодні усі роботи зупинили.

Розроблено необхідну проектно-кошторисну документацію, яка нині проходить експертизу. Після цього, за словами директора департаменту ЖКГ, розпочнуть нові роботи. Він наголосив, що тут змінять проїжджу частину та зроблять нове дорожнє покриття. Також з обох сторін дороги збудують тротуари. 

Усі роботи планують завершити до жовтня.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі