Хроніки рекомендують: як розважитися у вихідні

  1. Новина відноситься до:

Що: командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 1998 р. і молодші

Де: стадіон «Авангард», проспект Перемоги, 7а

Коли: субота, 26 вересня

Додатково: До Луцька завітає більше 800 спортсменів та 100 арбітрів з усіх регіонів України, серед яких чемпіони та призери чемпіонатів світу та Європи. Вперше із початку 1980-х років на «Авангарді» проводитимуться на національному рівні змагання із метальних легкоатлетичних дисциплін, стрибків із жердиною, у довжину та висоту. Відкриття чемпіонату відбулося у п’ятницю, 25 вересня.

 

Що: гаражний розпродаж

Де: Театральний майдан

Коли: субота-неділя, 26-27 вересня, 11:00 - 19:00 

Додатково: розпродаж організовують на підтримку учасників антитерористичної операції. Під час заходу можна буде придбати речі від 10 гривен. Також працюватимуть пункт прийому, тому ви зможете запропонувати до продажу одяг, аксесуари, предмети побуту тощо.

 

Що: науковий пікнік

Де: Театральний майдан 

Коли: субота, 26 вересня,11:00 - 16:00 

Довідково: у програмі: робототехніка, шалена хімія, творча кухня, 3D-принтери, винаходи, експерименти та безліч майстер-класів для дітей та молоді.

 

Що: IV туристичний аматорський фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів «Вітрила пригод»

Де: Палац культури, вулиця Богдана Хмельницького, 1

Коли: субота-неділя, 26-27 вересня, з 9:00 години

Додатково: фестиваль присвячений Дню туризму, Дню кіно та пройде під гаслом «Україна єдина». Програма фестивалю буде дуже насиченою та цікавою: фотовиставки, зустрічі з мандрівниками, які подорожують автостопом,  авторами книг про мандрівки, презентація фільмів, екскурсія містом, концерт, різні заняття тощо.

 

Що: Боулін в стилі 80-90-их

Де: ТРЦ «ПортCity», 3-ій поверх, боулінг-клуб «StrikeCity»

Коли: субота, 26 вересня

Довідково: День у боулінг-клубі відбудеться у стилі 80-90 років. Організатори обіцяють різноманітні цікаві конкурси під супровід тематичних хітів. 

 

Що: ветеранський турнір з баскетболу

Де: спорткомплекс Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (Грушевського, 2б)

Коли: субота-неділя, 26-27 вересня

Додатково: всеукраїнський ветеранський турнір з баскетболу (вік гравців 35 років та старші) розпочався у п’ятницю, 25 вересня. Однак ігри відбуватимуться упродовж вихідних. У гості до Луцька приїдуть ветеранські команди з Житомира, Кривого Рогу та збірна Івано-Франківськ -Мукачево.

 

Що: прем’єра вистави «Ханума»

Де: Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка

Коли: неділя, 27 вересня, о 18:00 годині

Довідково: театр відкрив завісу 76-го сезону прем’єрою вистави «Ханума» Авксентія Цагарелі з музикою Гії Канчелі в перекладі з грузинської Муртазі Бзікадзе. Мета вистави «Ханума» - це бажання розкрити притаманні цій п'єсі особливості грузинського світу через музику, спілкування між людьми, через візуальний світ, на що надихають картини Ніко Піросмані. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі