Новини минулого: 21 листопада

Новини минулого: 21 листопада
  1. Новина відноситься до:

Газета «Радянська Волинь», 21 листопада 1969 року.

Вирок виконано. В кінці минулого року житель Луцька Бажан Євген Арсентійович скоїв тяжкий злочин: вбив семикласницю Луцької середньої школи № 1 Наташу Гуль. Злочинець намагався втекти, але був затриманий і переданий слідчим органам. Бажана було засуджено до найвищої міри покарання. Президія Верховної Ради Української РСР відхилила клопотання засудженого про помилування. Вирок виконано.

Бойові успіхи патріотів. ХАНОЙ, 20 листопада. (ТАРС). Бійці Народних збройних сил визволення, розвиваючи активність бойових дій, атакують противника по всій території Південного В'єтнаму. З 3 по 9 листопада, як повідомляє агентство ВІА, посилаючись на агентство преси Визволення, загони НЗСВ в провінції Бієнхоа вивели із строю, за неповними даними, більш як 650 солдатів і офіцерів американських військ і маріонеткової армії. У провінції Чавінь 14 листопада патріоти піддали артилерійському обстрілові ворожий морський конвой, який ішов каналом, потопивши 2 військових судна. Одне судно було підпалено.

Погода. За даними Волинського гідрометеорологічного бюро, сьогодні в Луцьку та області слід чекати хмарну з проясненнями погоду, часом опади у вигляді дощу і мокрого снігу. Вітер західний сильний, часом дуже сильний. Температура 2—7 градусів тепла.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі