Будівництво підземного переходу на Соборності почнеться у 2016 році, - інвестор

  1. Новина відноситься до:

Будівництво підземного переходу на проспекті Соборності біля торгово-розважального центру «ПортCity» розпочнеться у другому кварталі 2016 року.

Про це повідомили у ТОВ «Порт сіті Груп» у відповіді на інформаційний запит.

Загалом спорудження переходу передбачалося містобудівними умовами і обмеженнями зведення гіпермаркету «Там Там», оскільки тут складна транспортна ситуація, яка зі зведенням гіпермаркету ще погіршилась.

Втім забудовник чомусь вирішив відкласти цей процес до зведення наступних черг будівництва, тобто зведення ТРЦ «ПортCity». Раніше повідомлялося, що підземний перехід мали би побудувати до кінця 2015 року.

«У процесі розробки проекту переходу, виникла необхідність розробки проекту винесення тепломереж за межі забудови, що призвело до збільшення часових рамок розробки проектної документації самого переходу. Проект перенесення тепломереж на даний момент розроблений та погоджений в необхідних інстанціях. Повністю проектні роботи будуть завершені до кінця 2015 року», - повідомили у ТОВ «Порт сіті Груп».

Будівельні роботи обіцяють розпочати в другому  кварталі  2016 року. До слова, у січня 2015 року компанія оголошувала онлайн голосування, аби користувачі інтернету вибрали кращий варіант проекту майбутнього переходу. За словами забудовника переміг варіант №1 з співвідношенням 30/70. 

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Тетяна ГРІШИНА

Коментарі