§ Ігровий автомат Golden Sevens deluxe в казино Золотий кубок

Серед ігор в Золотому кубку є слоти різного рівня складності. Не всі гемблери воліють складні слоти. Комусь достатньо однієї-двох можливостей і яскравої графіки. Серед простих слотів можна виділити Golden Sevens Deluxe. Але простий, не означає менш цікавий.

Графіка і звук

Цей слот у https://zolotii-kubok.com/ Золотому кубку володіє яскравими графічними ефектами. Фрукти виглядають натурально і яскраво на чорному тлі. А крапельки вологи на них додають відчуття реальності, що дуже ефектно! Колір золота підсилює відчуття наближення виграшу. А сімки вважаються щасливим числом, і часто з'являються на ігровому полі.

Прогресивний джек-пот

У слоті можна виграти велику суму, якщо заповнити все поле символами з сімками. Така удача випадає не часто, але щасливчиків, яким пощастить, чекає значний виграш. Якщо поглянути в таблицю виплат, сума буде вказана у верхній частині, праворуч від символу сімки. Вона спеціально виділена великим шрифтом, її не доведеться довго шукати.

Виграш

Отримати виграш гемблери можуть за вдалі комбінації, що складаються з 3-5 фруктів або інших символів:

  • Сімка;
  • Дзвіночок;
  • Арбузів або яблук (однакова сума);
  • Лимонів, апельсинів або слив;
  • Вишні.

Самий виграшний символ – сімка, а найменше гравець отримує за комбінації з вишнями.

 

 

Можливість

Слот досить простий, тут можна обертати барабани, міняти ставки на лінії. Усі виграшні комбінації випадають по 20-ти лініях. Ігрове поле складається з 5 вертикальних барабанів, в кожному з яких по 3 символи. У грі немає символу заміни і бонусних рівнів, символ Scatter також відсутій. Але привабливість слоту додає гра на ризик. Її можна запускати при кожній вдалій комбінації. У разі виграшу в грі на ризик, сума подвоюється. Якщо гемблер програє, поточний виграш обнуляється повністю. Збільшити суму вдвічі в грі на ризик можна кілька разів.

Гра у популярний слот Golden Sevens Deluxe йде динамічно в хорошому темпі. А звуковий супровід і барвисті зображення додають драйву. Простота слота робить його привабливим, тут не потрібно багато думати, досить розслабитися і насолоджуватися грою. Автомат з веселими фруктами від відомого розробника Novomatic оцінять гемблери різного рівня. А відсутність складності і прості правила дозволять зняти напругу і повністю зануритися в ігрову атмосферу. Новачкам буде простіше освоїти автомат і насолодитися яскравою грою. Крім того, є великі шанси зірвати Джек-пот!


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі